Oesterman

Oesterman Olivier le Breton

Gangmaker in stijl

Zeg ken jij de oesterman? Hij komt uit … Breda ? Het zou goed kunnen want Olivier le Breton, is als wandelende oesterman inmiddels een bekende verschijning op feesten en partijen. Zwart leren schort waaraan een met verse oesters gevulde emmer hangt? Als ware Breton loopt hij tussen de gasten door, opent verse oesters en vertelt hen vol passie alles wat zij over deze zee-delicatessen willen welen.
Het optreden van Olivier is culinaire entertainment in stijl, een topattractie voor als je privé of zakelijk iets hebt te vieren. Deze echte écailier is meer dan een kelner die zilte lekkernijen serveert. Hij is een gastvrije butler, een vakman die je feest op gang brengt. Zijn show kan overigens ook opgeluisterd worden met Champagne of een bijpassende wijn.

Liefde voor zijn vak

oesterman,bruiloft,gillardeau,oesters,oester cateraar,oester catering,bedrijfsfeesten,oestercatering
Wandelende oesterman de lekkerste verse oesters op bedrijfsfeesten, evenmenten of bruiloft; origineel, authentiek entertainment.

Olivier zijn liefde voor het vak vindt zijn oorsprong in dierbare jeugdherinneringen. Als kind al hield hij ervan om tijdens vakanties bij zijn Bretonse grootouders samen met zijn grootvader tussen de drooggevallen rotsen en wier naar schelp- en schaaldieren te zoeken. Hun vangst was een zeevruchtenbanket waar de hele familie van genoot.

Traditioneel Bretons

Olivier kan je feest ook aan kleden met een oesterbar; een gezellige kraam met diverse soorten oesters, scheermessen, wulken, krabpoten, gemarineerde mosselen, gamba’ s, kreeft en nog veel meer heerlijks uit de zee. Als je ooit in Bretagne of Normandië bent geweest, zul je de kraam die ruikt naar zon, zee en strand meteen herkennen Of wat dacht je van ter plekke afgebakken traditionele Bretonse boekweit crêpes gevuld met tarama en gerookte zalm of wilde kastanjepasta?

Workshops en proeverijen

Voor groepen vanaf ongeveer 12 personen verzorgt Olivier le Breton ook proeverijen en workshops. Ook hier gaan Bretonse smaak en geanimeerde verhalen hand in hand. Een absolute aanrader voor een gezellige en interessante middag of avond !

Oesterman met heerlijk verse gillardeau oesters op je bruiloft, oester cateraar, oester specialist. Catering voor bedrijfsfeesten, oestercatering.

2 antwoorden op “Oesterman”

 1. Hallo Olivier,

  Afgelopen zaterdag heb ik dankzij jou na jaren weer eens oesters gegeten.
  Jouw advies hoe ze te eten heeft me over de ‘drempel’ geholpen om het toch maar weer eens te proberen met als resultaat: ik heb er van genoten!
  Dank je wel voor deze toevoeging aan mijn ‘must-do’-lijstje. Heerlijk! J

  Hartelijke groet,
  Cora B

 2. Bedankt Cora,
  Altijd leuk om weer iemand “over de streep te krijgen” 🙂
  Culinaire horizon verbreding, maakt het voor mij tot een dankbare taak.
  Tot een volgende keer !
  Zilte groet
  Olivier le Breton

Reacties zijn gesloten.